ESAV GÜZEL BİR PROGRAMA DAHA İMZA ATACAK

Merkezi Ankara’da bulunan ve Türkiye’nin birkaç ilinde daha şubesi olan Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) yaklaşık 2 bin Erzurumluyu iftarda buluşturacak.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 15:59
ESAV GÜZEL BİR PROGRAMA DAHA İMZA ATACAK
Ankara Mamak Meydanı’nda 2 Ağustos’ta düzenlenecek iftara Ankara’daki Erzurumlular akın edecek.
Konu hakkında bilgi veren ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, “’Erzurumluları bir araya getirebilme, ramazanın uhrevi havasını birlikte teneffüs etme, yerleşik maneviyatımız ve memleket kültürümüzü devam ettirebilme adına her yıl geleneksel olarak iftar programı düzenlemekteyiz. Bu yıl da Mamak meydanında (Mamak eski Pazar yeri) 02 Ağustos bir program düzenliyoruz.‘’ dedi.
2 bin kişinin katılacağı iftar programı sonrasında Erzurum rüzgarı eseceğini vurgulayan Aksungur, “İftarımızın akabinde Erzurum erkek bar ekibi sahne alacak. Şiirlerin okunacağı program, Türk Halk Müziği sanatçıları Muhlis Kaya, Semra Algül, Nurullah Akçayır ve yanık sesiyle yine Erzurumumuzun medar-ı iftiharlarından olan Yıldırım Budak’ın gönüllere hitap eden eserleriyle devam edecek. Hemşehrilerimize unutulmaz bir gece yaşatmanın gayretindeyiz.” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 31.07.2013 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ünal kaya 2013-08-02 15:41:44

başkanım erzurumlu sızı sevıyor saygı duyulan bır başkanın davettıne 3000 bın kişi elbette içabet eder iyi varsın. saygıllarımla