Erzurum’un o olaylı Rize maçının hocası da yok artık!

Erzurum’un o olaylı Rize maçının hocası da yok artık!

admin
admin
31 Ekim 2017 Salı 12:54
Erzurum’un o olaylı Rize maçının hocası da yok artık!

Vedat REFAYELİ

Erzurumpor’un 1994-1995 futbol sezonunda teknik direktörlük yapan Feridun Köse, Ankara’da vefat etti. Bir dönem Ankara Antrenörler Derneği Başkanlığı da yapan Feriduan Köse, 72 yaşındaydı.

Erzurumpor’da antrenörlük yaptığı dönem başarılı olan ve takımı play-off’a çıkaran ama Rize’de oynanan o olaylı final maçında 2-1 mağlup olununca görevinden alınan Köse’nin ardından yeni sezon için Ömer Kaner ile anlaşma sağlanmıştı.

O dönemin kulp başkanı Hamza Cimilli, merhum antrenör Feridun Köse için,‘’ Hiç kimseye zararı olmayan, dürüst bir adamdı. Bizde görev yaptığı 6 ay içerisinde başarılı olmuştu ve play-off finali oynamaya hak kazanırken en yakın takipçimiz ile aramızdaki puan farkı 12’ydi. Düzgün bir adamdı, Allah rahmet eylesin’’dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Vedat RefayeliFeridun Köse
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.