ERZURUM’U RAMAZANIN İKİNCİ GÜNÜ SAĞANAK YAĞMUR VE DOLU VURDU

Erzurum’da Ramazan'ın ikinci günü 15 dakika süreyle şiddetli bir şekilde yağan sağanak yağmur ve dolu, bodrum katlardaki ev ve işyerlerinde su baskınlarına neden oldu. Kentin cadde ve sokakları beyaz örtüyle kaplandı.

29 Haziran 2014 Pazar 17:53
ERZURUM’U RAMAZANIN İKİNCİ GÜNÜ SAĞANAK YAĞMUR VE DOLU VURDU
Erzurum şehir merkezinde sağanak yağmur ve dolu, hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 15 dakika süren yağışta caddeler göle döndü. Sağanağın ardından fındık büyüklüğünde dolu yağışı başladı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle yaya ve araçlar geçmekte zorlandı. Yağış ve doluya dışarıda yakalananlar koşuşarak sığınacak yer aradı. Alçak katlardaki bazı ev ve işyerlerini su bastı. İtfaiye ekipleri, su baskınlarının yaşandığı ikametlerde vatandaşlara yardımcı olmaya çalıştı.

Erzurum’da alt yapı sorununa dikkat çeken vatandaşlar, “Kısa süreli yağışta bile görüldüğü gibi su baskınları yaşanıyor. Cadde ve sokaklar gölete dönüşüyor. İnsanlar mahsur kaldı. Yolun karşısına geçemiyorlar” dediler.

Editör

Son Güncelleme: 29.06.2014 17:55
Anahtar Kelimeler:
ErzurumYağmurDolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.