Erzurumlu tekvandocular, Zekeriya Tutar anısına tatamiye çıktı

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türkiye Tekvando Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar için anma müsabakası düzenledi.

admin
admin
01 Kasım 2020 Pazar 11:02
Erzurumlu tekvandocular, Zekeriya Tutar anısına tatamiye çıktı

Palandöken Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakaların ardından konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, sporcuların sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet ettiklerini söyledi.

Müsabakaları, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Türkiye Tekvando Federasyonu Asbaşkanı Zekeriya Tutar anısına düzenlediklerini belirten Taşkesenligil, şunları kaydetti:

"Zekeriya Bey iyi bir Erzurumluydu ve Türk sporu için önemli bir değerdi. Kendisi hayattayken gerek Tuzlaspor'a gerekse Türk tekvandosuna büyük hizmetleri oldu. Zekeriya Tutar gibi bir spor sevdalısının aramızdan ayrılması çok büyük kayıp. Biz de Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak hemşehrimizi anmak istedik."

Tekvando İl Temsilcisi Süleyman Baykal da müsabakaların minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisinde yapıldığını aktardı. Baykal, müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumTekvandoTutar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.