Erzurumlu servis şoförüne ödül

Erzurumlu servis şoförü Sinan Altun, "İyi Dersler Şoför Amca" projesiyle başlatılan fotoğraf yarışmasında ödüle layık görüldü.

admin
admin
22 Haziran 2018 Cuma 08:49
Erzurumlu servis şoförüne ödül

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Michelin iş birliğiyle trafikte sorumluluk hareketi kapsamında "İyi Dersler Şoför Amca" projesi çerçevesinde fotoğraf yarışması düzenlendi.

Çanakkale, Denizli, Erzurum, Giresun, Hatay, Kahramanmaraş, Sakarya, Şanlıurfa, Tokat ve Yozgat illerinde taşımalı eğitim sisteminde görevli servis şoförlerinin katıldığı yarışmada, şoförlerden yol güzergahlarlarındaki doğa ve insan manzaralarını fotoğraflamaları istenildi.

Aynı zamanda ülkenin doğal, coğrafi, kültürel ve turistik zenginliklerinin tanıtılması hedeflenen yarışmada, Erzurum'un Tortum ilçesi Çaylıca Mahallesi'nden servis şoförü Altun mansiyon ödülü olarak 150 Türk lirası hediye çeki kazandı.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürü Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Orhan Kaçar, Altun'a ödülünü verdi.

Kaçar, "İyi Dersler Şoför Amca Projesi"nin amacı taşımalı eğitim sisteminde görevli okul servis şoförlerinin trafik güvenliği, ilk yardım ve iletişim konularında bilgi ve becerilerini arttırarak şoför arkadaşların kapasitelerinin geliştirmeleri hedeflenmiştir. Bunun yanında bu yıl birincisi düzenlenen fotoğraf yarışmasında Erzurum'da bir şoförümüzün ödül kazanması bizi ayrıca çok mutlu etmiştir." dedi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurum.servis şoförü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.