ERZURUMLU ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK BAŞARI

Antalya’da düzenlenen okullar arası Atletizm-Kros Türkiye Şampiyonasına Erzurumlu öğrenciler damgasını vurdu.

03 Mart 2012 Cumartesi 11:56
ERZURUMLU ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK BAŞARI
1 Mart’ta okullar arası Atletizm-Kros Türkiye Şampiyonası Antalya’da düzenlendi. Erzurum’dan katılan Maksut Efendi İlköğretim Okulu genel kategoride birinci olurken, Horasan Y.i.B.O. İlköğretim Okulu’ da Türkiye ikincisi oldu.
Maksut Efendi İlköğretim okulundan Süleyman Kuruca(11) bireysel yarışta birinci oldu. İsmail Yaşar(12) ise ikinci oldu. Yıldız erkekler klasmanında Yakutiye Atatürk ilköğretim Okulu’ndan Savaş Oğuz ikinci, Emrah Gönen üçüncü oldu. Küçük erkekler klasmanında, Maksut Efendi İlköğretim Okulu’ndan Süleyman Kuruca birinci, İsmail Yaşar ikinci oldu. Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonasında Latife Güneş Yıldız Türkiye ikincisi oldu.
Şampiyon olan öğrenciler Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge’yi ziyaret ettiler. Öğrencilerin başarısından çok memnun kalan Abdullah Bilge, öğretmenlere ve sporculara tebrikte bulundu. Horasan Belediye Başkanı A. Hatem Bastem ve Horasan Kaymakamı Emre Çınar antrenörlere çeyrek altın taktılar. Sporculara ise çeyrek altın ve saat hediye ettiler.
Ayrıca Nisan ayında Malta’da düzenlenecek Dünya Şampiyonasına ülkemizi Spor lisesinden Enes Korkmaz, Atatürk lisesinden Onur Aras temsil edecek.

Editör

Son Güncelleme: 03.03.2012 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.