ERZURUMLU GENÇ GAZETECİ'DEN ÖRNEK HİZMET

16 yaşındaki engeli İlayda Yapıcı akülü Tekerlekli sandalyesine kavuştu.

admin
admin
23 Haziran 2016 Perşembe 13:40
ERZURUMLU GENÇ GAZETECİ'DEN ÖRNEK HİZMET
Bursa’da doğuştan yürüme engelli İlayda Yapıcı’ya Genç gazeteci Burak Okuyucu’nun başlatmış olduğu kampanya sonucu Erzurumlu iş adamlarının desteği ile akülü araba hediye edildi.
16 yaşındaki engeli İlayda Yapıcı akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu. Bütün ihtiyaçlarını annesinin desteğiyle karşılayan İlayda Yapıcı, artık ev içerisinde bir çok ihtiyacını kendisi karşılayabilecek.
Gazeteci Burak Okuyucu’nun çağrısına duyarsız kalmayan İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu, İstanbul Erzurumlular Vakfı, Arnavutköy Erzurumlular Derneği ve isminin gizli kalmasını isteyen Erzurum’dan bir iş adamının katkılarıyla alınan akülü tekerlekli sandalye ve kişisel ihtiyaç malzemeleri İlayda’nın Bursa’da eğitim gördüğü rehabilitasyon ve fizik tedavi merkezinde kendisine teslim edildi.
Anne ve babası ayrı yaşayan İlayda üç kardeşin ikincisi. Anne Yapıcı, İlayda’nın eğitim aldığı özel rehabilitasyon merkezinde servis hostesi olarak çalışıp evinin geçimini ve İlayda’nın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Beş yıl önce mektupla başvurdukları TV programından kendilerine tekerlekli sandalye sözü verildiği fakat gönderilmediğini beyan eden Anne Yapıcı, kızının akülü araca kavuştuğu için mutlu olduklarını ve desteklerini esirgemeyenlere teşekkür ederek, “Allah onlardan razı olsun” dedi.
Kampanyaya öncülük eden Gazeteci Burak okuyucu ise, Ramazan ayında İlayda’yı sevindirdikleri için mutlu olduklarını kaydetti. Okuyucu, her şeyi devletten beklemeden toplum olarak birliktelik oluşturmayı arzu ettiklerini ifade ederek, “Ben desteklerini esirgemeyen Federasyon, Vakıf ve Dernek başkanımın yanı sıra Erzurum’dan katkı sunan işadamı ağabeyime de bu projede beni yalnız bırakmadıkları için şükranlarımı sunuyorum. Bizler Erzurumlular olarak her zaman paylaşmaya hazırız. Durumu iyi olan değerli büyüklerimiz de bizimle paylaşır, desteklerini esirgemezlerse daha nice ihtiyaç sahiplerini mutlu etmeye devam edeceğiz. Onların destekleriyle insanları sevindirmeye aracı olmaktan bizler de mutlu oluruz.” dedi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumBursaBurak Okuyucu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.