ERZURUMLU GENÇ BÜROKRATA ÖNEMLİ GÖREV

Erzurum’un yetiştirdiği genç bürokratlardan Özkan Yıldırım, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Merkez Yönetim Kurulu Büro Müdürlüğü görevine getirildi

admin
admin
28 Ekim 2016 Cuma 00:20
ERZURUMLU GENÇ BÜROKRATA ÖNEMLİ GÖREV
Erzurum’un yetiştirdiği genç bürokratlardan Özkan Yıldırım, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Merkez Yönetim Kurulu Büro Müdürlüğü görevine getirildi. Türkiye’nin saygın kuruluşlarından birisi olan Tarım Kredi Kooperatiflerinde Erzurumlu genç bir bürokratın önemli bir göreve atanması Erzurum’da da sevinçle karşılandı. Uzun yıllardır Tarım Kredi Kooperatiflerinde görev yapan Yıldırım, Erzurum’u temsil noktasında üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmenin gayreti ve çabası içerisinde olacağını ifade etti.
ÖZKAN YILDIRIM KİMDİR?
1978 yılında Erzurum’un çat ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Hayvansal Üretim Programı Tarım Ekonomisi Bölümünü bitirdi. Aynı Üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsü Tarım Ekonomisi Bölümü Tarım Politikaları üzerine Yüksek Lisansı devam etmektedir. 2006 tarihinde Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliğinde işe başladı. Sırasıyla; 2592 Sayılı Kandilli, 2660 Sayılı Ağrı, 2611 Sayılı Aşkale ve 2610 Sayılı Yağan Tarım Kredi Kooperatiflerinde görev aldı. 2015 yılında Merkez Birliği Tedarik Pazarlama Daire Başkanlığına bağlı Üretim Değerlendirme Müdürlüğüne atandı. Tedarik Pazarlama Daire Başkanlığına bağlı Sözleşmeli Üretim ve Ürün Geliştirme Müdürlüğünde görev yapmakta iken, Merkez Birliği Yönetim Kurulunun 26 Ekim 2016 tarih ve 334 Sayılı Kararıyla Yönetim Kurulu Büro Müdürlüğü görevine atandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.