ERZURUMLU ATLETLER ADANA YOLLARINDA

Erzurum’un atletizm atağı tüm hızıyla sürüyor. Erzurum’dan altı kulüpten 65 sporcu Kuluplerarası Kros Ligi Ön Eleme Yarışları koşacak.

10 Ocak 2013 Perşembe 15:33
ERZURUMLU ATLETLER ADANA YOLLARINDA
Türkiye Atletizm Federasyonu Faaliyet Programında yer alan ve Adana’da yapılacak. Kulüplerarası Kros Ligi 1. Kademe yarışlarına Erzurum Gençlikspor Kulübü, İl Özel İdarespor, Palandöken Belediyespor, Telekomspor, PTT Spor ve Narmanspor Kulüpleri olmak üzere altı kulüpten 65 sporcu yarışlara katılac ak. Antrenörler Nihat Bayburt, Tuncer Kurt, Orhan Güngör, Yavuz Bayram ve Ali Haydar Kanber yöetiminde Adana’ya giden kafilede 16 Yaş alı B ve A Takımlarının yanı sıra gençler kategorisindeki sporcular Erzurum adına yarışacak. Öğlen saatlerinde karayolu ile Adana’ya hareket eden Erzurumlu atletler şimdiden başarısı sözü verdi. Atletler, burada elde edecekleri başarılar ile ikinci kademe yarışlarına katılmak istiyor. 


İLK 0NBEŞE GİREN TAKIMLAR YOLA DEVAM EDECEK

Adana’da yapılacak olan yarışlarda Türkiye’nin bir çok ilinden atletlet katılacak. Bu yarışlarda ilk 15 içerisinde yer alan takımlar ikinci kademe yarışları için vize almış olacak. İlk onbeş takım arasında kendine yer bulamayan takımlar ise elenecek. Erzurumlu atletler, “Biz geçtiğimiz yıl büyük başarılara imza attık. İnşallah yine öğle olacak. Katılacağımız tüm yaş kategorilerindeki yarışları kazanıp, tur atlayarak Erzurum’a döneceğiz” diye konuştular.

Editör

Son Güncelleme: 10.01.2013 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.