ERZURUM'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

Erzurum’da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

27 Haziran 2015 Cumartesi 18:17
ERZURUM'DA ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
Erzurum’da 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. 

Erzurum’da öğle saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli dolu ve yağmur yağışı kentte hayatı adeta felç etti. Alt geçitlerde biriken su nedeniyle trafik tıkandı. Aziziye alt geçidinin suyla dolması sonucu polisler, ulaşımı başka noktalara yönlendirdi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekiplerince alt geçitte biriken suların tahliye edilmesinin ardından yol trafiğe açıldı.

Yağmurla havayla birlikte kazalar da kaçınılmaz oldu. Erzurum-Dadaşkent yolu üzerindeki Kazım Karabekir Stadyumu’nun önünde meydana gelen ve 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından yaralılar İbrahim Çağlan ve Tuba Yıldız olay yerine gelen 112 Acil sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi. Trafik ekipleri kazaya karışan diğer sürücülere alkol uygulaması yaptı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Editör

Son Güncelleme: 27.06.2015 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.