Erzurum’da "yoğunlaştırılmış dinamik denetim" yapıldı

Erzurum'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele çerçevesinde yoğunlaştırılmış dinamik denetim gerçekleştirildi.

admin
admin
18 Mart 2021 Perşembe 07:15
Erzurum’da "yoğunlaştırılmış dinamik denetim" yapıldı

Erzurum Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, askeri yetkililer ile Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yetkilileri, kurum müdürleri ile Cumhuriyet Caddesi'nde koronavirüs denetimi yaptı.

İş yerlerini ziyaret edip esnafı kurallar konusunda uyaran protokol, vatandaşlardan da maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında tedbirli olunmasını istedi.

Vali Yardımcısı Büyüker, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta boyunca her gün bir alan belirleyip tek tek denetim yapılacağını söyledi.

Ceza yazmadan rehberlik ederek süreci götürmeyi amaçladıklarını Büyüker, her zaman esnafın yanında olduklarını ancak vatandaşa da bu konuda büyük görevler düştüğünü belirtti.

Süreci el ele vererek birlikte aşacaklarını aktaran Büyüker, "Çünkü sadece bir kişinin kendini düşünmesi bir şey ifade etmiyor. Belki de bu virüsün bize en büyük derslerinden birisi, insanların kendi bencilliğini kırması oldu. Çünkü sadece kendimi düşünmem beni korumuyor. Sizin kendinizi düşünmeniz de beni korumuyor. Her ikimizin de karşılıklı olarak bir birimizi düşünerek hareket etmemiz gerekiyor. O yüzden Erzurum halkını duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.