ERZURUM’DA YILBAŞI TEDBİRLERİ

Erzurum Valiliğince Erzurum’da yeni yıla huzur ve güven içerisinde girilmesini sağlamak üzere il genelinde bir dizi tedbir alındı.

admin
admin
27 Aralık 2016 Salı 16:45
ERZURUM’DA YILBAŞI TEDBİRLERİ
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, konuya ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada, “İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 31 Aralık 2016 Cumartesi günü sabahından itibaren sorumluluk bölgeleri itibariyle, huzur planlarını uygulamaya koyacakları ve emniyet asayiş tertip ve tedbirlerini, 02 Ocak 2017 sabahına kadar aksaksız şekilde sürdürüleceğini belirtti.
Vali Azizoğlu, açıklamasında “Hava limanı, otogar, üniversite kampüsü, kayak merkezi ve terminallerde yaya ve motorlu devriyeler ile şehir içi ve Devlet karayolları üzerinde tertip edilecek trafik ekipleri veya timlerinin sayıları arttırılacak ve vatandaşlarımızın hizmetlerine hazır hale getirilecektir.12 Acil Çağrı Merkezi, 122 AFAD Çağrı Merkezi, 155 Polis İmdat, 154 Alo Trafik, 156 Jandarma İmdat, 179 İl Kriz Merkezi, 153 Alo Zabıta, 110 Yangın İhbar, 185 Su ve Kanalizasyon Arıza, 186 Elektrik Arıza, 187 Doğalgaz Arıza ve 184 Sağlık Danışma telefon hatlarında görev yapan personel sayısı takviye edilecek ve bu telefonlara yapılacak müracaat veya ihbarlar titizlikle ve derhal değerlendirilecektir. Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlıkları tarafından özellikle alış-veriş ve eğlence yerleri ile diğer umuma açık mahallerin denetimleri, tefrik edilecek ekipler marifetiyle etkin bir şekilde yapılacaktır. İtfaiye, doğalgaz, su ve kanalizasyon arıza ekipleri hazır hale getirilecek ve nöbetçi memurlukları vatandaş müracaatlarına açık tutulacaktır. Toplu taşıma araçlarının seferlerinde sürekliliğinin sağlanması amacıyla gerekli tedbirler önceden planlanacaktır. İl Afet ve Acil Durum Merkezi, Devlet Hastaneleri acil servisleri, Toplum Sağlık merkezleri ve nöbetçi Eczaneler ile haberleşme ve elektrik hizmetleri için gerekli ön hazırlıklar ilgili birimlerin üst yöneticileri tarafından önceden planlanacak ve acil müdahaleler için yeterli ekip ve teçhizatları hizmete hazır hale getirilecektir. Erzurum ilinde yeni yılın huzur ve güvenlik içerisinde idrak edilmesine esas olmak üzere yukarıda belirlenen tertip ve tedbirlerin uygulanmasında herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesini ve uygulamanın bizzat takibini önemle rica ederim.” ifadelerine yer verdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.