ERZURUM'DA TEHLİKELİ GERGİNLİK

Erzurum'da polis, Cumhuriyet Caddesi'nde bir grup Ülkü Ocakları'na mensup bir gruba kimlik sordu.

23 Nisan 2014 Çarşamba 19:20
ERZURUM'DA TEHLİKELİ GERGİNLİK
Çıkan tartışma sonrasında polis gruba biber gazıyla müdahale etti.
Eski Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Karagöz'ün Sabah saatlerinde kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Cumhuriyet Caddesi'ndeki Ocak binası taziye amaçlı olarak ziyaretçi akınına uğradı. Ülkü Ocakları'ndan 50 metre kadar ilerideki Dumlu AVM önünde resmi ve sivil polisler bir grup ülkücüyü durdurarak kimlik sordu. Çıkan tartışma sonrasında polis, aralarında İl Başkanı Abdullah Kırmacı'nın da bulunduğu gruba biber gazıyla müdahale etti.
Olay sonrasında Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, Ocak binası önünde basın açıklaması yaparak, polisin bibergazlı müdahalesini kınadı. Emniyet Müdürü Kamil Karabörk'ü sorumlu polisler hakkında işlem yapması çağrısında bulunan Kırmacı, devlete, millete ve polise saygıları nedeniyle olayın sağduyuları sayesinde fazla büyümeden yatıştığını ifade etti. Ülkü Ocakları Başkanı daha sonra, bibergazı sıkan polislerden davacı olmak üzere küçük bir grupla Gürcükapı Polis Merkezi'ne gitti.

Editör

Son Güncelleme: 23.04.2014 19:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.