ERZURUM’DA OTOGAZ DÖNÜŞÜMÜ YAPAN FİRMALARA DENETLENİYOR

Erzurum Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, otomobillere otogaz dönüşümü yapan firmalara yönelik denetimler yaparak, yasal düzenlemelere aykırı olarak faaliyette bulunan işyerlerine yasal işlem başlattı.

15 Şubat 2015 Pazar 10:46
ERZURUM’DA OTOGAZ DÖNÜŞÜMÜ YAPAN FİRMALARA DENETLENİYOR
Erzurum Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü denetçileri tarafından Erzurum’da faaliyet gösteren otogaz dönüşümü yapan firmalara denetimler sıklaştırıldı. Denetçiler tarafından yapılan çalışmada firmalarda gerekli denetimler yapılarak, yasal düzenlemelere aykırı olarak faaliyette bulunan işyerleri hakkında yasal işlemler başlatıldı. Yapılan denetimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Erzurum Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı İbrahim Buğdaycı, halkın can ve mal güvenliğini yakından ilgilendiren otogaz dönüşümü yapan firmalara yönelik denetimlerin sıklıkla devam edileceğini ifade ederek şunları söyledi: “Otogaz dönüşümü yapan işletmelerin tüm yasal düzenlemelere uymaları halkın can ve mal güvenliği açısında çok büyük öneme haizdir. Bundan sonra da yapılacak denetimlerde yasal düzenlemelere aykırı olarak faaliyet gösteren işletmeler hakkında gerekli cezai müeyyidelerin uygulanmasına devam edilecektir. Bu konuda halkımızın da duyarlı davranmasını, araçlarına otogaz dönüşümü yaptırmak isteyenlerin TSE Hizmet Yeterlilik Belgesi olmayan kişi ve firmalara araçlarını götürmemelerini, bu konudaki şikayetlerini ALO 130 Ürün Güvenliği Şikayet Hattını arayarak bildirmelerini rica ediyoruz.”

Editör

Son Güncelleme: 15.02.2015 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.