ERZURUM’DA OPERASYONLAR SÜRÜYOR, İŞTE GÖZALTI SAYISI

Erzurum’da FETÖ darbe girişimiyle ilgili 873 kişi görevden uzaklaştırıldı, 66 kişi de tutuklandı

admin
admin
21 Temmuz 2016 Perşembe 00:22
ERZURUM’DA OPERASYONLAR SÜRÜYOR, İŞTE GÖZALTI SAYISI
Erzurum’da FETÖ darbe girişimiyle ilgili 873 kişi görevden uzaklaştırıldı, 66 kişi de tutuklandı
Erzurum'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 15 Temmuz'dan bu yana 873 kişinin görevden uzaklaştırıldığı, 66 kişi de tutuklandı.
Valilikten yapılan açıklamada, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca il genelinde yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında, emniyet güçlerince operasyonlar düzenlendiği belirtildi. Bu kapsamda, emniyet, askeri birlikler, üniversite ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarında 873 kişinin görevden uzaklaştırıldığı adli makamlara sevk edilen 66 kişinin de tutuklandığı kaydedildi.
Öte yandan bugün akşam saatlerinde Erzurum TRT Müdürlüğüne baskın düzenleyen polis 11 kişiyi gözaltına aldı.
FETÖ/PDY yönelik sürdürülen operasyon kapsamında akşam saatlerinde TRT Erzurum Müdürlüğüne gelen polisler aralarında haber merkezinden muhabirler ile bir savcı eşininde bulunduğu 11 TRT çalışanını gözaltına aldı. 

Editör

Son Güncelleme: 21.07.2016 00:31
Anahtar Kelimeler:
ErzurumGözaltıFetö
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.