ERZURUM'DA “MEDYA VE MAHREMİYETİN SINIRLARI” SEMPOZYUMU

Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesinin ev sahipliğini yaptığı “Medya ve Mahremiyetin Sınırları” sempozyumu bugün start aldı.

06 Kasım 2013 Çarşamba 15:27
ERZURUM'DA “MEDYA VE MAHREMİYETİN SINIRLARI” SEMPOZYUMU
Atatürk Üniversitesi Kültür ve Gösteri Merkezinde 2 gün devam edecek sempozyumun açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Uğur Yavuz, MOBESE görüntüleri, kredi kartları, internetin sanki insan hayatının her anının kayıt altında olduğunu belirterek bunun ilginç bir durum olduğunu kaydetti.
Sempozyumun sabah bölümünde konuşma yapan Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Ahıska, medyanın mahremiyette üzerine büyük rol düştüğünü ifade ederek salonu dolduran katılımcı öğrencilere bilgiler aktardı.

Sempozyumun davetli konuşmacıları arasında Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanlığı Halkla İlişkiler Müdürü M.Mücahit Küçükyılmaz, RTÜRK üyesi Nurullah Öztürk, gazeteci-yazar Cihan Aktaş yer alacak. 2 gün devam edecek sempozyumda 10 oturum yapılacak ve alanlarında uzman öğretim üyeleri bildiriler sunacak. Sempozyum, 8 Kasım Cuma günü yapılacak olan Erzurum şehir turuyla sona erecek.

Editör

Son Güncelleme: 06.11.2013 15:54
Anahtar Kelimeler:
ErzurumİLETİŞİM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.