ERZURUM’DA KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapılan Kaymakamlar toplantısı Erzurum Kongre binasında gerçekleştirildi.

admin
admin
07 Şubat 2017 Salı 22:19
ERZURUM’DA KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI

23 Temmuz 1919 Erzurum kongresinin yapıldığı tarihi binada ki toplantıya; Vali Seyfettin Azizoğlu’nun yanı sıra Vali yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili Kurum Müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Azizoğlu, il ve ilçelerimizle ilgili sorunların daha hızlı ve etkili bir şekilde çözülebilmesi için bu toplantıları her ay düzenli olarak gerçekleştirdiklerini belirtti.

Okulların ikinci yarıyıl eğitimlerinde ihtiyaçlarının giderilmesi ve köy okulu olan yerlerde lojman yapılması konularının ele alındığı toplantı, genel asayiş ve emniyet tedbirleri ile karla mücadelede alınacak önlemlerin görüşülmesinin ardından sona erdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.