ERZURUM'DA KADIN PLATFORMU SİNERJİSİ

Erzurum'da bulunan kadın dernekleri bir araya gelerek, Erzurum Kadın Platformu oluşturdu.

10 Kasım 2013 Pazar 14:37
ERZURUM'DA KADIN PLATFORMU SİNERJİSİ
Ezurum KAMER Vakfında bir araya gelen dernek başkanları, Erzurum'da kolektif çalışma ruhunu geliştirmek için biraraya geldiklerini ifade ettiler.
Kadın Platformu Başkanı Nuran Çelenk, ortak akıl oluşturmak adına böyle bir platform oluşturduklarını söyledi.
Çelenk, amaçlarının Erzurum'da birliktelik ruhunu geliştirmek olduğunu belirterek, "Amacımız Erzurum'da kadınlar arasındaki dayanışma ve birliktelik ruhunu geliştirerek, kentin kalkınmasında kadınların daha etkin görev almasını sağlamak. Erzurum'da farklı amaçla kurulan 10 kadın derneği olarak işbirliği içerisinde çalışma gerçekleştiriyoruz." dedi.
Çelenk, her ay bir dernekte toplandıklarını belirterek, Erzurum adına fikri olan tüm kadınları oluşumlarına beklediklerini ifade etti.
Gönüllü Anneler Derneği Başkanı İnci Azak ise kadınlar arasında kolektif çalışma ruhu sağlanmasının Erzurum açısından son derece önemli olduğunu söyledi. 

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2013 14:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.