ERZURUM'DA İLGİNÇ EYLEM

Erzurum'da kendini peygamber olarak nitelendiren cüppeli, sarıklı bir kişi, Havuzbaşı Atatürk Anıtı'nın yanına çıkarak, eylem yapmak istedi.

21 Mart 2012 Çarşamba 12:27
ERZURUM'DA İLGİNÇ EYLEM
Edinilen bilgiye göre, bugün saat 10.15 sıralarında meydana gelen olayda; Havuzbaşı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na cüppeli, sarıklı bir kişinin çıktığı vatandaşlar tarafından fark edildi. Bunun üzerine durum polise bildirildi. Olay yerine hemen intikal eden sivil polis ekipleri adının İsmail K. olduğunu söyleyen ve kendini peygamber olarak nitelendiren şahsı aşağı indirerek gözaltına aldı. Şüpheli şahıs polis otosuna bindirilerek sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.
Öte yandan, İran rejimini savunduğu öğrenilen ve Erzurum'da daha önce de benzer eylemlerde bulunan İsmail K.'nın akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü.

Editör

Son Güncelleme: 21.03.2012 12:59
Anahtar Kelimeler:
ERZURUMDA İLGİNÇ EYLEM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.