ERZURUM’DA ‘GEZİ PARKI’ PROTESTOSU

Erzurum'da, sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen üniversite öğrencileri, Taksim Gezi Parkı'nın yıkılmasını protesto etti.

01 Haziran 2013 Cumartesi 18:25
ERZURUM’DA ‘GEZİ PARKI’ PROTESTOSU
Erzurum'da, Taksim Gezi Parkı'nın yıkılmasını protesto etmek isteyen ve sosyal medya aracılığıyla bir araya gelen yaklaşık bin üniversite öğrencisi, öğle saatlerinde Havuzbaşı Atatürk Anıtı önünde toplandı. İlk olarak oturma eylemi yapan grup, Gezi Parkı'nın yıkılmasına karşı olduklarını söyleyip, bugün Taksim Meydanı'nda yaşanan olayları kınadıklarını belirtti. Grup, basın açıklamasının ardından Atatürk Üniversitesi içerisindeki Anıt Alanı'na kadar yürüdü. Gruba, çevredekiler de alkışlarıyla destek verirken; polis ekipleri, yürüyüşe müdahale etmedi. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından grup, sessizce dağıldı.

Editör

Son Güncelleme: 01.06.2013 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.