ERZURUM’DA BUZ TIRMANIŞ FESTİVALİ

​​​​​​​Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Uzundere ilçesinde düzenlenen "3. Emrah Özbay Uluslararası Buz Tırmanış Festivali" deneme tırmanışlarıyla başladı.

admin
admin
27 Ocak 2017 Cuma 23:06
ERZURUM’DA BUZ TIRMANIŞ FESTİVALİ

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Emrah Özbay Uluslararası Buz Tırmanış Festivali" 27-31 Ocak 2017 tarihleri arasında Erzurum’un Uzundere ilçesinde gerçekleşecek.

Uzundere ilçesinde konaklayan 200’e yakın dağcı buz tutan şelalelere deneme tırmanışları yapmaya başladı. Amerika, Çin, Rusya, İran, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Nepal, Kırgızistan, Nahcivan, Romanya, Azerbaycan, Kanada, Almanya, Portekiz, Moğolistan ve Gürcistan ülkelerinden dünyaca ünlü dağcılar, festival boyunca yükseklikleri 25 ile 300 metre arasında değişen donmuş şelalelerde tırmanış gerçekleştirecek.

Festivalin sorumlu koordinatörlüğünü ATAK Arama Kurtarma Derneği Başkanı Çetin Bayram üstlendi.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2017 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.