ERZURUM'DA BİR GÜNDE, 3 ÖLÜM

Erzurum'da günün olayları

02 Eylül 2015 Çarşamba 21:38
ERZURUM'DA BİR GÜNDE, 3 ÖLÜM
PASİNLER’DE 4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Erzurum’un Pasinler ilçesinde yüksek ateş şüphesi ile hastaneye kaldırılan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Pasinler ilçesi Övenler Mahallesi’nde ikamet eden N.T. isimli 4 yaşındaki çocuk yüksek ateş şüphesiyle Pasinler Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 4 yaşındaki N.T., kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TEKMAN’DA BİR KİŞİ KAYINPEDERİNİN AV TÜFEĞİYLE İNTİHAR ETTİ

Erzurum’un Tekman ilçesinde bir kişi kayınpederinin av tüfeğiyle intihar etti. 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Tekman ilçesi İncesu Mahallesi’nde D.Ö. isimli şahıs girdiği bunalım sonucunda kayınpeder İ.Ö.’ye ait tek kırma av tüfeği ile karın bölgesine bir el ateş ederek intihar etti. D.Ö.’nün ceseti otopsi yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ARAS BİR CAN DAHA ALDI

Erzurum’un Tekman ilçesinde serinlemek için Aras nehrine giren çocuk boğuldu. 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Tekman ilçesi Hacıömer Mahallesi’nde hayvan otlattığı esnada serinlemek için Aras Nehrine giren bir çocuk akıntıya kapılarak boğuldu. Cesedi sudan çıkarılan çocuk köyünde toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAN DAVALILARININ EVİNİ ATEŞE VERDİLER


Erzurum’un Hınıs ilçesinde 3 kişi aralarında kan davası olan bir kişinin evini ateşe verdi. 

Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Hınıs ilçesi Şehabettin Mahallesi’nde sabah saatlerinde V.B., E.K ve M.S.K. isimli üç kişi, aralarında kan davası bulunan K.İ.’ye ait evi ateşe verdi. Çıkan yangında küle dönen evle ilgili olarak soruşturma başlatıldı.


Editör

Son Güncelleme: 02.09.2015 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.