ERZURUM’DA AT ARABASI YASAĞI

Erzurum'da ana arterler de at arabalarının trafiğe çıkmasına uygulanan yasak devam ederken uymayanlar hakkında cezai işlem uygulanıyor.

19 Mart 2013 Salı 16:35
ERZURUM’DA AT ARABASI YASAĞI
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ve Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri at arabalarının şehir merkezinde ana arterler de trafiğe çıkmalarını engellemek için başlattıkları çalışmaları sürdürüyor. Zabıta ve emniyet ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, yasak kararına uymayarak şehir merkezine girdiği tespit edilen bazı at arabası sürücüleri hakkında yasal işlem yapıldı.

Trafik ekipleri, Erzurum Trafik Komisyonu'nun aldığı karar gereği at arabalarının şehir merkezine ana arterlere girişlerinin yasakladığını belirterek yasaklara uymayan at arabası sürücülerine cezai müeyyide uygulandığını söylediler.

İl Trafik Komisyonu kararına uymayan at arabalarının emniyet ve zabıta ekipleri tarafından toplanacağı hatırlatıldı.

At arabalarının şehir içine girmesinin yasaklanması vatandaşlar tarafından da destekleniyor. Erzurumlular, at arabalarının hem şehri kirlettiğini hem de trafiği tehlikeye düşürdüğünü ifade ederek, "Belediye ve emniyetin at arabalarını şehrin içine sokmaması çok iyi oluyor. Aslında modern bir şehirde hala at arabası ile taşımacılık yapılması şehrimize de yakışmıyor. " dediler.

Editör

Son Güncelleme: 19.03.2013 16:36
Anahtar Kelimeler:
ErzurumYasakCezaAt Araba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.