ERZURUM’DA AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 YARALI

Erzurum’da hasta taşıyan ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3’ü sağlık görevlisi toplam 4 kişi yaralandı.

05 Temmuz 2014 Cumartesi 01:49
ERZURUM’DA AMBULANS İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 4 YARALI
Edinilen bilgiye göre, saat 21.00 sıralarında Erzurum’un Horasan ilçesinden Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hasta getiren Mehmet Emin Helvacı idaresindeki ambulans ile Ahmet Yener yönetimindeki 06 DH 3077 plakalı otomobil, Palandöken Kavşağı’nda kırmızı ışık ihlali sonucu çarpıştı. Kazada otomobilin ön tarafı hurdaya dönerken, ambulans orta refüjdeki bariyerlere çarparak karşı şeride yakın bir mesafede durabildi. Kazada otomobil sürücüsü ile ambulansta bulunan 3 sağlık görevlisi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Erzurum Yakutiye Araştırma ile Bölge Eğitim ve Araştırma Hastaneleri’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların 3’nün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Ambulansın karşı şeride geçmeden durması ise olası bir faciayı önledi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 05.07.2014 01:50
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKazaAmbulans
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.