ERZURUM`DA 2 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU

İŞKUR Erzurum İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen çalışma kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Palandöken, Aziziye, Yakutiye belediyeleri, ESKİ, Milli Eğitim birimleri, Müftülükler, İl Özel İdaresi ve Kültür İl Müdürlüğü kurumlarının gerçekleştirdiği toplam 74 proje kabul edildi.

10 Ekim 2013 Perşembe 16:20
ERZURUM`DA 2 BİN KİŞİ İŞ SAHİBİ OLDU
Projelerde görev almak üzere ilgili şartları tutan işsiz vatandaşlara yeni istihdam alanları oluşturuldu. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı’na bağlı park ve bahçeler şantiyesinde düzenlenen etkinlikle proje hakkında kamu kurumlarının yetkililerine bilgiler aktarıldı ve çalışma startı verildi. Programa Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurum İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, İŞKUR Erzurum İl Müdürü Ahmet Ötügen ve diğer yetkililer katıldı. Burada bir konuşma yapan Vali Altıparmak, büyük devlet olma sorumluluğuna dikkati çekerek,  “Büyük devlet olmanın büyük sorumlulukları vardır. Büyüyen ve güçlenen Türkiye Cumhuriyeti Devleti, işsiz vatandaşlarına istihdam oluşturma politikasına dün olduğu gibi bugünde devam etmektedir. Bugün burada 2 bin vatandaşımızın güzel bir ekmek kapısına dahil olmasının sevincini yaşıyoruz” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 10.10.2013 16:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.