Erzurum’da 19 mayıs coşkusu

Kutlamalar kapsamında Erzurum'da tören düzenlendi

admin
admin
20 Mayıs 2018 Pazar 03:51
Erzurum’da 19 mayıs coşkusu

Erzurum'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenlerle kutlandı.

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen programda, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından sporcular Türk bayrağı açarak Yakutiye Kent Meydanı'na yürüdü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor kulüplerinin karate, judo ve tekvando gösterileri ile devam eden program yağmurdan dolayı kısa süreliğine durdu.

Yakutiye Medresesi'nde devam edilen program, 2018 yılında gerçekleşen uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Programa, 9. Kolordu Komutanı Korgeneral Uğur Tarçın, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnan, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ünal Bingül'ün yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurum19 Mayıs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.