ERZURUM'A YILLIK 210 BİN CİVARINDA TURİST GELİYOR

Erzurum Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından organize edilen “Akademik ve Sosyal Oryantasyon Eğitimi” söyleşisine katılan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum'a yıllık 210 bin turistin geldiğini belirtti.

27 Aralık 2013 Cuma 10:21
ERZURUM'A YILLIK 210 BİN CİVARINDA TURİST GELİYOR
Merkezi Derslikler Binası Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşi programına, Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, İİBF Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Özer, çok sayıda öğretim görevlisi ve öğrenciler katıldı.

ETÜ öğrencilerine başarılı bir birey olmak için izlenmesi gereken yolları, kendi hayatından da kesitler sunarak anlatan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak,

"Modern toplumda, donanımlı bireylere duyulan ihtiyacın her geçen gün artıyor. Gerekli bilgi, beceri ve deneyime özveri ile sahip olunabilir. Erzurum’a yıllık 210 bin civarında turistin geliyor. Bu turizmi daha ileri seviyelere getirmek için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

Söyleşinin ardından Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'a Teşekkür Belgesi ve Plaket takdim etti.

Editör

Son Güncelleme: 27.12.2013 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.