ERZURUM’A OLİMPİK YÜZME HAVUZU

Türkiye’nin en modern yüzme kamp merkezi Erzurum’a yapılıyor.

07 Ocak 2013 Pazartesi 13:02
ERZURUM’A OLİMPİK YÜZME HAVUZU
İhale aşamasında olan Spor Toto Uluslararası Yüzme Kamp Merkezi için geri sayım başladı. Tam olimpik ölçülere sahip olan yüzme havuzu tamamlandığında Milli takımın yanı sıra değer ülkelerden gelecek olan takımlarda bu yüzme havuzunda Yüksek İrtifa Kampı yapabilecek. Spor Toto ile Türkiye Yüzme Federasyonu'nun katkılarıyla Türk Telekom Atlama Kuleleri'nin yanına yapılacak olan Olimpik Yüzme Havuzu, tamamlandığında Kiremitlik Tepe’de bulunan Atlama Kulelerinin yanı başında hizmet verecek ve özel bir bağlantı ile de Atlama Kulelerinin fitness salonuna ve kulelere giriş yapılabilecek. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Olimpik Yüzme Havuzu’nun tamamlanması ile birlikte Türkiye’nin en modern Yüksek İrtifa Yüzme Kamp Merkezi’ne sahip olacağını söyledi. Erzurum’a bir büyük tesis daha kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Çintimar, “Spor Toto Genel Müdürlüğü ve Türkiye Yüzme Federasyonu'nun katkılarıyla Atlama Kuleleri'nin yanına uluslararası olimpik yüzme havuzu yapılacak. 50 metre boyunda 25 metre genişliğinde Uluslararası olimpik yüzme havuzunun projesi tamamlandı. Uluslararası Yüzme Kamp Merkezi şu anda ihale aşamasında” dedi. 


AVRUPALI DA ARTIK YÜKSEK İRTİFA KAMPI İÇİN ERZURUM’A GELECEK

Erzurum’da Yapılacak olan Uluslararası Yüzme Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sayesinde artık Türkiye Yüzme Milli takımı, kamp için yabancı ülkelere gitmeyecek. Türkiye’nin kamp için harcadığı milyonlar ülkemizde kalacak. Ayrıca bir çok yabancı ülkenin yüzme takımları da Erzurum’a gelerek burada kamp yapacak. Spor Toto Olimpik Yüzme Havuzu, modern görünümü ile de göz kamaştıracak. Uluslararası Yüzme Kamp Merkezi’nde çocuk yüzme havuzunun yanı sıra ısınma parkuru da bulunacak. Sporcular havuza girmeden önce atletik çalışmalarını ve kros idmanlarını bu parkurda yapabilecek.

Editör

Son Güncelleme: 07.01.2013 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haktan umut 2013-01-07 16:35:19

tesisleri en iyi işleten il olduğumuz için bu yatırımlar hep erzuruma yapılıyor:) bakalım bu havuzlar kaç gün sonra yosun bağlayacak...

Avatar
Elanur 2018-07-23 14:50:44

Bayan hocası varmı ne kadar fıyat

Avatar
Beyza 2017-07-08 13:09:50

Ya acaba iletişim numarasını bilen varmı

Avatar
ravzanur 2014-04-15 15:24:47

kursun fiyatı ne kadar acaba? bilenler söylesin