ERZURUM'A MODERN OKÇULUK SALONU

Erzurum GHSİM’nin yeni okçuluk salonu hizmete girdi.

24 Temmuz 2015 Cuma 23:58
ERZURUM'A MODERN OKÇULUK SALONU
Erzurum GHSİM’nin yeni okçuluk salonu hizmete girdi. 

Okçuluk salonun açılışına, Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Iğdır Valisi Davut Haner, Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil ile antrenör ve sporcular katıldı.

Kazım Karabekir Stadı Bünyesi’nde yer alan, Okçuluk Salonunun açılışında konuşma yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, okçuluğun Türkiye'de yeterli ehemmiyeti göremediğini belirterek "okçuluk bizim geleneksel sporlarımızdan bir tanesi. Özellikle Erzurum geleneksel sporları anlamında merkez olma yolunda ciddi adımlar atıyor. Bu çerçevede açılışını yaptığımız bu salonunda bu temel amaca hizmet edeceğini düşünüyoruz. Herkese hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Açılış sonrasında salonu gezen Vali Altıparmak ve Vali Haner ilk kez yaptıkları atışlarla hedeflere isabet kaydettiler. Birçok spor branşı ile yakından ilgilenen ve başarılı olan Vali Altıparmak, okçulukta da yeteneğini sergilemiş oldu.

UEFA KURSLARINA ZİYARET

Okçuluk Salonu’nun ardından spor tesislerini ve sahaları gezen Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve Iğdır Valisi Davut Haner GHSİM’nin yeni çim sahalarında yapılan UEFA A ve UEFA B Antrenör Kurslarını ziyaret etti.

UEFA A Antrenör Kursu’na TFF Kurs Eğiticisi Atilla Yücel ile Tuna Güneysu, UEFA B Antrenör Kursuna da Aykut Canik ve Nur Mustafa Gülen nezaret ediyor.

TFF Milli Takımlar Bölge Antrenörü Kemal Coşkun ile Alpaslan Topçu’nun da hazır bulunduğu kursta, eğitimciler ile sohbet eden Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, TFF’nin UEFA güncelleme ve Pro güncelleme kurslarının Erzurum’da yapmasının sevindirici olduğunu söyledi. Antrenörlerde, Erzurum'a kazandırılan bu tesisler için Vali Altıparmak'a teşekkür ederek, Erzurum'da olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Editör

Son Güncelleme: 25.07.2015 00:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.