ERZURUM’A HAYRAN KALDILAR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Jet ve turizm otelleriyle birlikte yapılan protokol çerçevesinde Erzurum’a gelen yerli turistlere tarihi mekânlar gezdirildi.

02 Şubat 2015 Pazartesi 17:05
ERZURUM’A HAYRAN KALDILAR
Kış turizmi vesilesiyle Erzurum’a gelen yerli turistler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz organizasyonuyla tarihi mekânları gezerek tarihi eserlerle ilgili geniş bilgiye sahip oldular. Sertifikalı rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezi programına ocak ayı boyunca 400’e yakın kişi katıldı. Turizm gezilerinde; Çifte Minareli Medrese, Ulu Cami, Üç Kümbetler, Tabyalar, Erzurum Kalesi, Atatürk Evi, Kongre Binası, Abdurrahman Gazi Türbesi gibi eserler tanıtıldı.

Gezi programına katılan turistler, turizm etkinliğinden memnuniyetlerini ifade ettiler. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ifade eden katılımcılar, Erzurum’un her zaman hatıralarında güzel bir şehir olarak kalacağını söylediler. Kendi imkânlarıyla şehir turu yapma arzuları olduğunu belirten katılımcılar, Büyükşehir Belediyesi’nin sağladığı bu gezi programı sayesinde Erzurum’u daha kısa sürede doğru bilgilerle tanıma olanakları olduğunu vurguladılar. 

Editör

Son Güncelleme: 02.02.2015 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.