ERZURUM YATIRIMLARI ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ başkanlığında Erzurum’un altyapı meseleleri ve yatırımlarının yanı sıra ilin genel konularının ele alındığı toplantılara bir yenisi daha eklendi.

07 Mart 2012 Çarşamba 16:19
ERZURUM YATIRIMLARI ANKARA’DA GÖRÜŞÜLDÜ
Toplantıya, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Erzurum Telekom Bölge Müdürü Timur Sevim, Erzurum TEDAŞ Bölge Müdürü Adnan Taşkesenlioğlu, PALEN Doğalgaz’dan Engin Yazıcı katıldı.
Sabah kahvaltıyla başlayan toplantıda Erzurum’un özellikle altyapı sorunları ele alındı, gerçekleşen ve yeni projeler değerlendirildi. Toplantıda kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi, yeni projelerde eş güdümlü çalışmanın geliştirilmesiyle başarıların katlanacağı vurgulandı. Ayrıca periyodik olarak gerçekleşen toplantıların Erzurum için oldukça yararlı olduğu ve bu tür toplantılara devam edileceği belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 07.03.2012 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.