Erzurum Valisi Okay Memiş'ten Anneler Günü mesajı

Erzurum Valisi Okay Memiş, "Anneler Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

admin
admin
09 Mayıs 2021 Pazar 14:33
Erzurum Valisi Okay Memiş'ten Anneler Günü mesajı

Vali Memiş, mesajında, aile hayatının birleştiricisi annelerin, önemli değerlerin yaşatılması, kültür ve geleneklerin devam ettirilmesinde önemli paya sahip olduğunu ifade etti.

Yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen annelerin, evlatlarının en iyi şekilde yetişmesini sağlayan en değerli varlık olduğunu belirten Memiş, "Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Bizlere sevgiyi, saygıyı, adaleti, merhameti, özveriyi annelerimiz aşılamaktadır." ifadelerini kullandı.

Memiş, varlığıyla hayata anlam katan, şefkat dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren annelerin haklarının ödenemeyeceğini vurguladı.

Annelerin en güvenli sığınak olduğunu ve anneliğin yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şekilde ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biri olduğu belirterek, şunları kaydetti:

"Sevgili Peygamberimiz 'Cennet annelerin ayakları atındadır' buyurarak, cennete giden yolun merhamet ve muhabbet kaynağı annelerimizin rızasından geçtiğini bildirmektedir. Başta vatanı için canını feda eden kahraman evlatlarımızın bizlere emaneti olan şehit anneleri olmak üzere, gazi anneleri ve anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin, 'Anneler Günü'nü kutluyorum."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.