Erzurum Valisi Okay Memiş "Anneler Günü"nü kutladı.

Erzurum Valisi Okay Memiş, 10 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

admin
admin
10 Mayıs 2020 Pazar 18:24
Erzurum Valisi Okay Memiş "Anneler Günü"nü kutladı.

Memiş, mesajında, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve mutluluk kaynağının anneler olduğunu belirtti.

Annelerin, insanın karakterini belirleyen, toplumu şekillendiren kilit taşı olduğunu aktaran Memiş, şunları kaydetti:

"Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şekilde ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Varlığıyla hayata anlam katan, şefkat ve merhamet dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez. Bilmeliyiz ki sevgili Peygamberimiz, Hadis-i Şerif'inde 'Cennet annelerin ayakları altındadır' ifadesiyle cennete giden yolun merhamet ve muhabbet kaynağı annelerimizin rızasından geçtiğini bildirmektedir. Bugün üzerimizdeki haklarını asla ödeyemeyeceğimiz annelerimize vazgeçilmez varlığımız olduklarını göstermek için fırsat günüdür. Bu anlamlı günde, yeryüzündeki tüm bireylerin kalbi, sabrın, affediciliğin, fedakârlığın, sevgi ve saygının timsali annelerimiz için çarpacaktır.

Bu önemli ve anlamlı günde, anne olma mutluluğunu ve onurunu yaşayan tüm annelerin “Anneler Günü’nü” kutluyor, milletçe sağlık, mutluluk ve huzur içinde nice anneler gününe birlik ve beraberlik içinde ulaşmamızı temenni ediyorum."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.