Erzurum Valisi Memiş muhtarları kabul etti

Erzurum Valisi Okay Memiş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, mahalle muhtarlarını kabul etti.

admin
admin
20 Ekim 2020 Salı 00:25
Erzurum Valisi Memiş muhtarları kabul etti

Muhtarlar Günü nedeniyle Erzurum'da Havuzbaşı Atatürk Anıtı'na çelenk sunan muhtarlar daha sonra Memiş ile Valilik toplantı salonunda bir araya geldi.

Memiş, burada muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, devlet ile vatandaş arasındaki en büyük bağın muhtarlar olduğunu söyledi.

Pandemi döneminde elde edilen başarıda muhtarlarında pay sahibi olduğunu belirten Memiş, şöyle konuştu:

"Biz kimseye ağalık beylik yapmaya gelmedik. Bütün halkımız bizim birinci sınıf vatandaşlarımızdır ve hepsinin emrindeyiz. ‘Of’ bile demeden, ‘yine mi sen geldin’ demeden ne olursa olsun, kimin ne derdi varsa çözmek bizim görevimiz. Bu bilinçle çalışıyoruz. Değerli kardeşlerim bir asırda bir olan bu pandemi bizim aktif görevde olduğumuz bir döneme rastladı. Allah hepinizden razı olsun, sizleri bu sürecin içine dahil ettik ve bizlere çok yardımcı oldunuz. Pandemi döneminde sayının aşağı inmesinde de pay sahibisiniz. Sizin dirayetinizle biz pandemiyi düşürdük. Ama risk hala çok yüksek. Hep birlikte kurallara uyararak, inşallah bu kötü gidişatı önleyeceğiz."

Konuşmaların ardından Memiş ve muhtarlar hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.