ERZURUM ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TÜRKMENLİ’NE 1 TIR DOLUSU YARDIM

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından başlatılan yardım kampanyası doğrultusunda Erzurum Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Türkmenli’nde yaşayanlar için toplanan bir TIR dolusu yardım malzemesi yola çıktı.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 15:28
ERZURUM ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN TÜRKMENLİ’NE 1 TIR DOLUSU YARDIM
Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından Türkiye’nin dört bir yanından başlatılan yardım kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanya neticesinde toplanan gıda, giyim ve sağlık malzemeleri konvoy halinde bölgeye gönderiliyor. Yardım kampanyası kapsamında Erzurum Ülkü Ocakları tarafından hazırlanan yardım TIR’ı da yola çıktı. Konvoya başlangıç noktalarından yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştığı ana kadar Ülkü Ocakları yöneticilerinin takip ettiğini söyleyen Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, “Elimizi taşın altına koyarak soydaşlarımıza sahip çıkıyoruz, çıkmaya da devam edeceğiz. Aynı yardımların yanında banka hesaplarımız yoluyla toplanan nakdi yardımlarımız da soydaşlarımıza ulaştırılacaktır. Türkiye’nin dört bir yanından vatandaşlarımızın gönderdiği yardım TIR’ları Şırnak Silopi’de toplanacak. Burada Genel Başkanımız Olcay Kılavuz’un yapacağı basın açıklamasından sonra yardımlarımızı Allah nasip ederse soydaşlarımıza ulaştıracağız.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 09.07.2014 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.