ERZURUM PROJELERE HAZIRLANIYOR

Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından ilçe kaymakamlıklarında görevli proje ofisleri ile il müdürlüklerinde oluşturulan proje ofislerinde görevli personele yönelik proje eğitimleri açılış toplantısı Erzurum Vali Yardımcısı Muharrem Eligül’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

admin
admin
20 Aralık 2016 Salı 12:54
ERZURUM PROJELERE HAZIRLANIYOR
İlin proje kapasitesini arttırmak, yürütülebilir ve uygulanabilir projelerini arttırmak amacıyla Erzurum Valiliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından “Erzurum Projelere Hazırlanıyor” sloganıyla başlattığı eğitimlerin açılış toplantısı gerçekleştirildi. İlçe kaymakamlıkları, Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyeleri ve il müdürlüklerinin proje ofislerinde görevli personele yönelik verilecek olan eğitimlerde PCM ve Erasmus eğitimleri olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecek.
Bütün alanlarda proje yazmak amacıyla gerçekleştirilen eğitim programında Erzurum işlinin Türkiye genelindeki projelere göre durumunun bilgisi verilerek katılımcılarla 2017 Avrupa Birliği projeleri ve diğer hibe destek programları için daha fazla proje yazılması gerektiği belirtildi.
Toplantıda konuşma yapan Vali Yardımcısı Muharrem Eligül, proje yazmanın önemine vurgu yaparak, kes yapıştır usulü ile yapılan projelerin hiçbir anlam ifade etmediğini ve kaliteli projelerin belli bir strateji belirlenip ilin ihtiyacına göre belirlenen hedeflere göre yazılması gerektiğini belirtti. Ayrıca bu eğitimlerin ilin proje kapasitesinin arttırmasında önemli rol oynadığını, eğitimlere mutlaka katılımın sağlanması gerektiğini belirterek eğitimlerin tamamlanmasının ardından mutlaka her kurumdan, her ilçeden geçebilecek, yürütülebilecek bir projenin geçmesi ve bu projelerle ilimize doğrultuda katma değer katılması gerektiğini belirten Eligül, katılımcılara başarılar diledi. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumProje
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.