ERZURUM ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR

Erzurum Büyükşehir Belediyesi`nin il genelinde yürüttüğü "Erzurum Öğrencileriyle Buluşuyor" adlı eğitim projesi, kısa zamanda öğrencilerin büyük beğenisini kazandı.

11 Kasım 2014 Salı 08:50
ERZURUM ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞUYOR
Proje kapsamında sinema izleyen ve tarihi mekanları gezen çocuklar, bu hafta da eğlenceli dakikalar yaşadı. "Erzurum Öğrencileriyle Buluşuyor" adlı eğitim projesinde, çocukların hayalleri gerçeğe dönüştü. Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen projede hayatlarında ilk kez sinemaya giden çocuklar, beyaz perdede film keyfi yaşadı. Proje kapsamında bu hafta tarihi ve turistik mekanları gezen ve Büyükşehir`in başkanlarıyla buluşan Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri, hafta sonunu dolu dolu geçirdi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci ve eşi Müzeyyen Kiremitci, bu kez de projeye katılan çocuklarla yakından ilgilenerek, yavrularımıza Yeni Türkiye`de eğitimin ne denli önemli olduğunu ifade etti. Öğrencilerle birlikte Araf Restoran`da öğle yemeği yiyen Genel Sekreter Kiremitci, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Kiremitci, daha sonra kültür gezisi kapsamında öğrencilerle Xanadu Snow White Oteli`ni gezdi. Projeye dahil olan çocuklar, kendilerine bu imkanı sunan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitci`ye teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 11.11.2014 08:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.