ERZURUM NÖBET BAŞINDA VATANIN SANCAĞINI TUTUYOR

Milli mücadelenin mihenk taşı Erzurum’da demokrasi nöbetleri bayram havasında geçiyor. 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği nöbette Dadaşlar yılmadan usanmadan yorgunluk nedir bilmeden demokrasiye sahip çıkıyor.

admin
admin
10 Ağustos 2016 Çarşamba 15:29
ERZURUM NÖBET BAŞINDA VATANIN SANCAĞINI TUTUYOR
Milli mücadelenin mihenk taşı Erzurum’da demokrasi nöbetleri bayram havasında geçiyor. 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği nöbette Dadaşlar yılmadan usanmadan yorgunluk nedir bilmeden demokrasiye sahip çıkıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Milli İrade Platformu’nda vatandaşlara seslendi. Başkan Sekmen, “15 Temmuz’da vatanımıza bir saldırı oldu. Bu saldırıda bu vatanın asilleri olan sizler nöbete koştunuz. Baktınız ki görev verdiğiniz kurumlarda aksaklıklar var. Kurumların içerisine sızmış satılmış ajanlar, hainler sizlerin vergilerinizle alınan uçakları, tankları, tüfekleri, mermileri yine size, aziz milletimize yöneltmiş; siz kimsiniz? dediniz, siz maaşı bizim vergilerimizle ödenen, bizim emrimizde olan memurlarsınız. Siz kimsiniz ki, bu millete, bu vatanın gerçek sahiplerine silah doğrultuyorsunuz, üzerlerine tank sürüyorsunuz, savaş uçaklarıyla üzerlerine bomba atıyorsunuz? dediniz ve düşmana göğsünüzü siper ettiniz. Allah sizlerden razı olsun.” dedi.
Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye evinden çıkarak, bu silahların doğrultulduğu sokaklara, caddelere, meydanlara koştu. Kimi o F-16 savaş uçaklarından, helikopterlerden atılan mermilere, bombalara iman dolu göğsünü gerdi kimi de tankın altına yattı, kimi ise namlunun önünde Rahmet’i Rahman’a kavuştu. Yine Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı Paşa, koruma astsubayı Ömer Hasdemir’i arayarak, Ömer; Tuğgeneral Semih Terzi vatan hainidir, isyancıdır. Onu, karargâha girmeden öldür! Bunun sonunda şahadet var. Hakkını helal et dedi. Ömer Astsubay da, Baş üstüne komutanım, hakkım helal olsun. Siz de helal edin diyerek çekti silahını ve Özel Kuvvetleri ele geçirmeye gelen o satılmış vatan hainini orada gebertti.”
“15 TEMMUZ’DA DÜNYA’YA YENİ BİR DESTAN YAZDIK”
Başkan Mehmet Sekmen, 15 Temmuz’da aziz milletimizin yeni bir kahramanlık destanı yazdığını bildirdi. Sekmen, “Zannettiler ki, biz bunları teslim alırız. Bilmediler ki, bu kurumlarda hain olmayan, helal süt emmiş, vatanına, milletine, devletine bağlı, Başkomutanının emrinde olan, milletinin emrinde olan Ömerler var. Ömer’imizi otuz kurşunla şehit ettiler. Ömer’imizin, bütün şehitlerimizin mekânı cennet olsun. Bir kırılma noktasıdır o an. Eğer Ömer orada Özel Kuvvetleri canını feda ederek korumasaydı çok daha fazla Ömerler şehit olabilir, daha çok kan akabilirdi. 15 Temmuz gecesi tarihler yazıldı. İslam’ın ilk halifeleri Hazreti Ömer Efendimizi, Hazreti Ali Efendimizi, Hazreti Osman Efendimizi hainler şehit etti. O hainlerin adları unutuldu fakat halifelerin adları hala yaşıyor, Allah’ın izniyle kıyamete kadar da yaşayacak ve rahmetle anılacaklar. Bu satılmış vatan haini ajan FETÖCÜ hainler 40 yılı aşkın süredir çalışıyorlar. Milletimizin zeki, çalışkan evlatlarını, ben bu millete, bu devlete hayırlı, imanlı, inançlı devlet adamı yetiştireceğim diye kandırarak anne ve babalarının elinden aldılar. Öbür taraftan işadamlarımızı ve milletimizi kandırdılar. Dediler ki, zekâtlarınızı, sadakalarınızı, yardımlarınızı, hayırlarınızı, kurbanlarınızı, kurban derilerinizi bize verin ki hayırlı bürokratlar yetiştireceğiz. Millette inandı ve verdi. 40 yıldır bu milletin kanını emdiler. Bu kan emici vampirler şehrimizde, ülkemizde ve dış ülkelerde bu devletin, bu milletim imkânlarını kullandı. Oralarda çocuk okutuyoruz dediler ama ne gariptir ki oralarda yabancı bir takım ülkelerin aleyhine ajanlık yaptılar. Fakir fukaranın evladını annesinden, babasından çaldılar, kandırdılar, götürdüler dünyanın birçok devletinde köle gibi, uşak gibi 200-300 dolara ajan olarak çalıştırdılar. O ülkelerde de işadamlarının, ülkenin ileri gelenlerinin çocuklarını aldılar onlar vesilesiyle oralara ajanlık tohumunu saçtılar. O ülkelerden topladıkları bilgileri efendilerine, ağa babalarına götürdüler.” ifadelerini kullandı.
“FETÖ KAN EMİCİ VAMPİRDİR”

Başkan Mehmet Sekmen, terörist başı vatan haini Fetullah Gülen ve onun satılmış kahpelerinin kan emici vampir olduğunu belirtti. Sekmen, sözlerini şöyle tamamladı: “Ey Feto yaşın 90 oluyor, hala neyin peşinden koşuyorsun? Hala bu milleti esarete mahkûm etmeye uğraşıyorsun? Yıllarca bu milleti kandırdın, bu milletin kanını emdin, kan emici vampir. Onun yolunda gidenlere de sesleniyoruz: Artık satılmış vatan haini ajanın yolundan gitmekten vazgeçin. O yol doğru yol değil. Bu millete, bu devlete ne yaptığını gördünüz. Bu hainin peşine takılanlar bu milletin yargısından gerekli cevabı en ağır biçimde alacaklar. Bu hainin peşinde gidenleri babamız, kardeşimiz bile olsa hemen adli ve emniyet birimlerine bildireceğiz, bunlara bir daha fırsat vermeyeceğiz. Zannettiler ki, biz bu kurumları ele geçirdik, bunları bir gecede dize getiririz. Ama Allah’ın yardımı gelince bu aziz millet o satılmış hainleri göğüslerindeki imanla darmadağın etti. Ne yapacaklarını şaşırdılar. Artık bu aziz milletin adı ‘Gazi Millet’tir. Tüm illerimizde bu satılmış vatan haini darbeci FETÖ teröristlerine direnen 80 milyon insanımız gazi oldu. Çünkü hepsi o andan itibaren sokaklara döküldü, meydanları doldurdu. Bakın 26. günde Yakutiye Kent Meydanı dopdolu. Sizlere teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Kucaklarında bebekleriyle gelinlerimiz, çocuklarımız, ninelerimiz, dedelerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız, erkeklerimiz hepiniz 26 gündür bu meydanlarda vatan, millet, devlet, bayrak, ezan için nöbettesiniz. Artık bu aziz millet yeniden kendine geldi. Biz artık uyandık. Bu millet yeniden millet olmanın zevkini ve heyecanını yaşıyor. İnşallah sizlerle yeniden büyük Türkiye’yi hep beraber kuracağız. Bu Anadolu topraklarını yeniden ihya edeceğiz.”
Bu arada, Demokrasi Nöbeti’nin 26. gününde TRT Çocuk Korosu ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Musikisi korosu konser verdi. 


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.