ERZURUM KENT PORTALİ HİZMETE GİRDİ

Uzun süredir proje aşamasında olan Erzurum Kent Portali bugün düzenlenen programla hizmete girerek kamuoyuna tanıtıldı.

admin
admin
04 Ocak 2017 Çarşamba 14:23
ERZURUM KENT PORTALİ HİZMETE GİRDİ
Erzurum Valiliği tarafından, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi işbirliği ile bilim, sanat, kültür ve spor ligi içerikli www.erzurumkentportali.com internet portali hazırlatıldı. Uzun süredir proje aşamasında olan Erzurum Kent Portali bugün kamuoyuna tanıtıldı. Erzurum Valiliği tarafından, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi desteği ile hazırlatılan Erzurum Kent Portali, Erzurum ilinin tanıtım portali olacak.
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında tarihi Erzurum Kongre Binasında düzenlenen toplantıyla Erzurum Kent Portalinin tanıtımı yapıldı.
Erzurum Kent Portalinde, Erzurum ile ilgili her ayrıntı yer alacak. Erzurum'da ne var ne yok, tarihi ve turistik mekanlar gibi her bilgiye ulaşılabilecek.
“ERZURUM’LA İLGİLİ HER BİLGİ VAR”
Erzurum’un tanıtımına katkı sağlamanın yanı sıra kullanıcıları bilgilendirmeyi de amaçlayan Erzurum Kent Portalinde kamu kurum kuruluşlarının adresleri, kent haberleri, kent hizmetleri, önemli yerlerin telefon numaraları, iki boyutlu haritalar yer alacak. Erzurum Kent Portali sadece Erzurumlulara değil, kente başka şehirlerden geleceklere de her konuda rehber olacak.
Erzurum’un tarih ve turizm açısından oldukça önemli bir yeri var. Erzurum zengin târihî eserleri, tabyaları, kaleleri, kümbetleri, camileri, hamamları, çeşmeleri, temiz havası, soğuk ve güzel suları, tabiî güzellikleri, dağ ve kış sporları, kaplıcaları, ılıcaları ve turistik değerleri bu portalda yer alıyor. 

Editör

Son Güncelleme: 04.01.2017 22:48
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKent Portalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan ekdur 2017-01-04 18:22:39

portalin adresini de yazsaydiniz iyi olurdu!!!bakardik ;)