İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli bu kez hedefi on ikiden vurdu...

AK Parti milletvekilleri ve MHP milletvekilinin gıkının dahi çıkmadığı bu haksız uygulamaya İYİ Parti milletvekili Cinisli itiraz etti.

Son yıllarda ülke genelinde büyük ilgi gören ve bu yüzden de düzenli hale gelen “Doğu Ekspresi” seferleri, tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da siyasetin gündeminden düşmüyor. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, Doğu Ekspresi seferlerini gündeme getirerek, trenin Erzurum’da yeterli sürede mola vermediğine dikkati çekti.

Erzurum’u inciten çıkışlar

Mesele, kesinlikle komşumuz Kars’a olan yüksek teveccüh ya da tren seferlerinin Kars’ı gündeme getirmesi değil. Mesele, nasıl ki bu coğrafyanın her karışı önemli ve her şehrimiz ayrı bir değere sahipse, söz konusu tren seferlerinde de bu hassasiyetin gözetiliyor olmasıdır. Kalkınmış ve gelişmiş bir Kars ya da Ağrı, Erzurum’u yalnızca sevindirir, mutlu eder. Lakin bir takım çevrelerin sanki planlı ve programlı bir şekilde Erzurum’u yok saymaya çalışmaları da bu şehri derinden yaralamaktadır.

Sadece altı dakika mola

Doğu Ekspresi Seferleri yeniden başlıyor.

Bu durum ne kadar Karslı hemşerilerimizi heyecanlandırıyorsa, Erzurum’u da bi okadar ilgilendiriyor. Tıpkı İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli’nin gündeme getirdiği gibi… Doğu Ekspresi adeta Erzurum’u yok sayarak Erzurum Garı’nda en fazla altı dakika mola veriyor! İşte bu yanlış uygulama milletvekili Cinisli tarafından dile getirildi. Son derece yerinde bir çıkışla Cinisli, tren molasının süresinin yetersiz olduğuna dikkati çekerek, Erzurum’un kadre uğratıldığını ifade etti.

Ak Partili vekiller önemsemiyor ama...

Cinisli’nin bu itirazı, şu ana kadar ne AK Parti milletvekilleri ne de MHP milletvekili tarafından konuşulmaya bile değer bulunmadı! Oysa AK Partili vekillerin küçümsediği ya da halkın ne düşündüğünü önemsemediği bu konular, tabanda öyle bir patlama yaratıyor ki, günün sonunda, niye siyasette başka partilere alan açılıyor sorusuna cevap oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.