ERZURUM KADIN KOLLARININ ANKARA ÇIKARMASI

Ak Parti Erzurum İl Kadın Kolları Teşkilatı, Kadın Kolları İl Başkanı Hilal Demir başkanlığında 80 kişilik bir heyetle 26 Mayıs 2012 tarihinde Ankara ASKİ Spor salonunda gerçekleştirilen 3’üncü Olağan Genel Kadın Kolları kongresine katıldı.

28 Mayıs 2012 Pazartesi 12:05
ERZURUM KADIN KOLLARININ ANKARA ÇIKARMASI
Aygül YILMAZ

Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ında katıldığı kongrede, Milletvekili Güldal Akşit, tekrar Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığına seçildi.
Kongreyi birçok yerli ve yabancı basın mensubu ile partili hanımlar izledi.
Kongre için Ankara’da bir gece kalan Ak Parti İl Kadın Kolları teşkilatını, Kızılay’ da bulunan Enerji Oteli’nde Erzurum Milletvekili Fazilet Dağlı Çığlık tarafından misafir edildi.
Çok büyük bir katılım ve coşku içinde gerçekleşen kongrenin akabinde; TBMM’deki Sağlık Bakanlığı Hekimleri Yemek Salonunda Sayın Fazilet Dağlı Çığlık, Adnan Yılmaz ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın danışmanı Zafer Tarıkdaroğlu’nun da katıldığı öğle yemeğinin ardından, Tepe Restoran’da Erzurum Milletvekili Sayın Adnan Yılmaz Erzurumlu Ak Kadınlara çay ikram etti. Burada Erzurumlu hanımlar sayın milletvekili Adnan Yılmaz ve TBMM Başkanı Cemil Çiçek ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Milletvekillerinin kendilerine gösterdiği yakın ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade eden AK Parti Kadın Kolları Erzurum İl Başkanı Hilal Demir, Ankara’da yapılan genel kurula Erzurum teşkilatı olarak yoğun bir katılım gerçekleştirdiklerini ''Hiçbir partide kadın teşkilatlarına bu kadar önem verilmediğini, kadına en fazla değer veren siyasi parti olarak gurur duyduklarını dile getirdi.

Demir, ”Ankara’dan yorgun ama mutlu döndük” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 28.05.2012 21:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.