ERZURUM İMO’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi 62. kuruluş yıldönümü kutlama ve yemek programını iptal etti.

admin
admin
13 Aralık 2016 Salı 11:32
ERZURUM İMO’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube yönetimi hafta sonu İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen ve 44 vatandaşımızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan hain saldırı nedeniyle 62. Kuruluş Yıldönümü Kutlama ve Yemek Programını iptal etme kararı aldı.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan İnşaat Mühendisleri Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, “Pazar günü Beşiktaş’ta Arena Stadyumu civarında meydana gelen terör saldırısı ülkemizin birliğine ve bölünmez bütünlüğüne yapılmıştır. Milletimiz kalbine kor ateşi düşüren; polislerimizin, sivil vatandaşlarımızın şehit olduğu ve yaralandığı bu hain saldırı bizleri derinden üzmüştür” ifadelerini kullandı.
Onlarca yıldır terör saldırılarıyla Türkiye’yi diz çöktürebileceklerini düşünen terör örgütleri ile onların işbirlikçilerinin gaflet, dalalet ve hatta ihanet içinde olduklarını söyleyen Başkan Tohumcu, sözlerine şöyle devam etti:” Devletimiz tüm kurumlarıyla teröre karşı etkin bir mücadele sergilerken bizler de sivil toplum kuruluşları olarak bu mücadelede her zaman devletimizin yanında yer alıp, ülkemizi bölmeye çalışanlara fırsat vermeyeceğiz ”
Başkan Tohumcu,“İnşaat Mühendisleri Erzurum Şube yönetimi olarak bin 200 üyemiz adına aldığımız karar neticesinde meslekte 25 ve 40 yılını dolduran üyelerimizin onur belgelerinin de verileceği,16 Aralık 2015 Pazar günü yapmayı planladığımız meslek odamızın Erzurum, Kars, Erzincan ve Ağrı temsilciliklerimizin katılımıyla gerçekleşecek olan 62. Kuruluş Yıldönümü Kutlama ve Yemek Programımızı, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle iptal etme ve daha ileri bir tarihte yapma kararı aldık. Saldırıda hayatını kaybeden polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, acılı yakınlarına başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.