Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz oldu

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Kredi Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürü Salih Kaygusuz atandı.

admin
admin
05 Eylül 2018 Çarşamba 09:16
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz oldu

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ın Sinop’a atanmasından sonra boşalan bu göreve Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürü Salih Kaygusuz atandı. Uzun yıllardır Erzurumlu bir Milli Eğitim Müdürü atanmamasından dolayı sürekli eleştirilen bu göreve başarılı bürokrat Salih Kaygusuz’un atanması, kentte memnuniyetle karşılandı.

Erzurum’un Oltu ilçesi doğumlu olan Salih Kaygusuz, 2015 yılından beri Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Erzurum İl Müdürlüğü görevini başarılı bir şekilde yürütüyordu.

SALİH KAYGUSUZ KİMDİR?

1975 yılında Oltu’da doğan Salih Kaygusuz, ilköğretimini Erzurum Dumlu İlkokulu, orta öğrenimini Erzurum, Osmaniye ve Oltu İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Coğrafya Bölümü mezunu olan Salih Kaygusuz, aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans yaptı.

Oltu Esenyamaç ve Bahçeçik ilköğretim okulları ile Oltu Ticaret Meslek ve Anadolu Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi'nde öğretmen ve yönetici olarak görev yapan Salih Kaygusuz daha sonra KYK Erzurum İl Müdürlüğü'ne atandı.

Halen Yeşilay Cemiyeti Erzurum Şube Başkanı olan Kaygusuz evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.