ERZURUM HEYETİNİN KAYSERİ TEMASLARI

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfü Yücelik, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak’ı ziyaret etti.

30 Ekim 2013 Çarşamba 18:12
ERZURUM HEYETİNİN KAYSERİ TEMASLARI
KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte olacaklarını söyledi. Boydak, “KAYSO olarak Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası bizim her zaman değer verdiğimiz, hem yönetim olarak hem de gerçekten feyiz aldığımız bir yer. Sadece lafta değil icraatta da çok uzun zaman yıllardır ticareti ve ilişkileri olan bir kentiz” dedi.

Kayseri’de olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Erzurum Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Lütfü Yücelik de, “Kayseri yıllardır karşılıklı alışverişte bulunduğumuz illerden birisidir. Ama biz son yıllarda Erzurum olarak tarih boyu ticaret merkezi olan bir il. Ama son yıllarda Kayseri gibi, Konya gibi üretim yönünde zayıf kaldık” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda heyete çeşitli hediyeler verildi.

Editör

Son Güncelleme: 30.10.2013 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.