“ERZURUM HAYVANCILIK MERKEZİ”

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Erzurum İl Koordinatörlüğünün yürüttüğü IPARD programı proje çağrısına yönelik istişare toplantısı Vali Sebahattin Öztürk başkanlığında ETSO toplantı salonunda yapıldı.

11 Nisan 2012 Çarşamba 12:58
“ERZURUM HAYVANCILIK MERKEZİ”
Toplantıda Erzurum İl Koordinatörlüğünün başvuru çağrılarında yürütmüş olduğu tanıtım faaliyetleri ve gelen projelerde fiziki eksiklikler ile beklenen proje sayısına ulaşılamaması konusu değerlendirildi. Proje sayılarının beklenenin altında gerçekleşmesine yönelik sebepler ve alınacak önlemler değerlendirildi.
Vali Öztürk TKDK proje çağrılarında Erzurum ilinin diğer illerle proje kapsamında rekabet içerisinde olduğunu hatırlatarak kaliteli projelerin hayata geçirilmesi konusunda valilik olarak bütün imkânların sonuna kadar kullandırılacağını ifade etti. Erzurum ilinin bir hayvancılık merkezi olduğunu belirten Vali Öztürk, TKDK’nın ortalama iki ayda bir çağrıya çıkmasının yararlanılması gerekli bir fırsat olduğunu vurguladı.
TKDK Erzurum İl Koordinatörü Ömerül Faruk Aydın tarafından il koordinatörlüğünün yapmış olduğu tanıtım faaliyetleri ve çağrılarda alınan projelerin eksiklikleri konusunda bilgilendirme yapıldı.
Önümüzdeki çağrı dönemlerinde tespit edilen hataların tekrar edilmemesi için ilimizde faaliyet gösteren danışman firmalara yönelik eğitim programlarının devam ettiğini ve bu programlara katılımlarının sürekliliğinin sağlanması gerektiğini belirten Aydın, ayrıca proje sahiplerine belge veren paydaş kurumların proje hazırlayan başvuru sahiplerine gerekli kolaylıkların sağlanması hususunun önemli olduğunu vurguladı.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2012 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.