“ERZURUM” EMİTT’İN EN İYİLERİNDEN

EMITT, her yıl geleneksel hale gelen ‘En İyiler Ödül Töreni’ ile sona erdi.

28 Ocak 2015 Çarşamba 07:48
“ERZURUM” EMİTT’İN EN İYİLERİNDEN
İstanbul’da bu yıl 22-25 Ocak tarihleri arası 19’ncusu TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen ve 71 ülkeden 4 Bin 500 katılımcının yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı' (EMİTT) sona erdi.

Emitt Fuarına, Kış Turizmi, Termal Turizmi ve Sağlık Turizmi alanlarında yapılan çalışmaların tanıtımı ile katılan Erzurum,” En İyi Ekip Çalışması “ ödülünü aldı.

Uluslararası turizm sektörünün ileri gelenlerini 19’uncu kez buluşturan, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın (EMITT) son gününde “En İyiler Ödül Töreni” düzenlendi.

En Başarılı Fuar Promosyonu”, “En İyi Stant”, “En İyi Ekip Çalışması” ve “En İyi Performans” gibi birçok kategoride yerli ve yabancı katılımcıya ödül verildi.

Fuar süresince yapılan anket çalışması sonucu” En İyi Ekip Çalışması” kategorisinde Erzurum birinci sırada yer aldı. Düzenlenen törende, Fuar Genel Müdürü Hacer Aydın Erzurum Valiliği adına ödülü, Aziziye Kaymakamı Zafer Öz’e takdim etti.

Editör

Son Güncelleme: 28.01.2015 07:49
Anahtar Kelimeler:
ErzurumEMITTZafer ÖzTÜYAP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.