Erzurum'da uyuşturucuyla mücadele ele alındı

Erzurum'da uyuşturucuyla mücadele çalışmaları değerlendirildi.

admin
admin
09 Kasım 2018 Cuma 08:50
Erzurum'da uyuşturucuyla mücadele ele alındı

Uyuşturucu ile Mücadele İl Koordinasyon Kurulu, Erzurum Valisi Okay Memiş başkanlığında toplandı.

Memiş, yaptığı konuşmada, uyuşturucu ile mücadele konusunda herkese görevler düştüğünü belirtti.

Gençlerin uyuşturucu, alkol ve bağımlılık yapan diğer maddelerden korumasının son derece önemli olduğuna dikkati çeken Memiş, şunları kaydetti:

"Genç kız ve genç erkekler o maddeyi temin etmek için her şeyi yapıyorlar. Hırsızlık ve yankesicilik yapıyor, cinayet işliyor. Mücadele aile ve okulda başlıyor. Sivil toplum örgütlerini, sağlık çalışanlarını, kolluk kuvvetlerimizi ilgilendiriyor. Bu işin ticaretini yapanların PKK terör örgütüyle doğrudan bağlantılı veya iltisaklı olduğunu görüyoruz. Hainler, bir taşla iki, üç kuş vurmuş oluyorlar."

İl Sağlık Müdürü Mahmut Uçar'ın uyuşturucu ile mücadeledeki durumla ilgili sunum yaptığı toplantıya, Vali Yardımcısı Yıldız Büyüker ile kurul üyesi kurum müdürleri de katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumValiOkay Memiş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.