ERZURUM'DA ŞEHİT ACISI

Kayseri'deki hain terör saldırısında şehit düşen Piyade Çavuş Arif Tuğ'un cenazesi, memleketi Erzurum’a getirildi. Şehit için Hava Meydan Komutanlığı'nda bir tören düzenlendi.

admin
admin
19 Aralık 2016 Pazartesi 00:09
ERZURUM'DA ŞEHİT ACISI
Şehit Piyade Çavuş Arif Tuğ'un (20) naaşı askeri uçakla Kayseri’den Erzurum’a getirildi. Hava Meydan Komutanlığı'nda bir tören düzenlendi.
Törene; Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, MHP Milletvekili Kamil Aydın, 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı.


Şehidin öz geçmişinin okunması ve dua okunmasının ardından tören son buldu. Şehidin yakınları tören boyunca gözyaşlarına boğularak ayakta durmakta güçlük çektiler. Tuğ ailesinin 4 çocuğundan en büyüğü ve bekar olan Arif Tuğ'un terhisine 53 gün kala şehit olduğu belirtildi.
Şehidin naaşı törenin ardından askeri helikopterle Erzurum’un Oltu ilçesine gönderildi. Şehidin cenazesi bugün (Pazartesi) öğle namazını müteakip Şenkaya ilçesine bağlı Çamlıalan köyünde kaldırılacak.


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.