ERVAK’LI HANIMLAR BİR ARAYA GELDİ

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle birlik, beraberlik ve dostluk yemeği adı altında eğlence programı düzenledi.

21 Ocak 2014 Salı 08:23
ERVAK’LI HANIMLAR BİR ARAYA GELDİ
Her yıl ERVAK Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dostluk yemeği Anılar Düğün salonunda gerçekleşti. Programın açılışında konuşma yapan ERVAK Kadın Kolları Başkanı Nuran Çelenk, “Erzurum’daki sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik içinde kentin kalkınması için kolektif çalışma ruhu ile çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler birlikten dirlik doğacağı inancındayız. Programımız sinerji ruhunu geliştiriyor” dedi.
Zorlu geçen kışına, iş imkanlarının yetersizliğine, geri kalmışlığa mahkum edilmesine, eğitimdeki kısıtlı imkanlara rağmen Erzurum’un bir marka şehri olduğunu ifade eden Çelenk, “Kuruluşumuzla birlikte her yıl düzenlemekte olduğumuz birlik, beraberlik ve dostluk yemeğini gerçekleştiriyoruz. ERVAK olarak bugüne kadar önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Elimizden gelen imkanlarla toplumsal çalışmalara yoğunlaşarak, yardımlaşma faaiyetlerimizi artırdık’’ diye konuştu.
Programda ERVAK kadın kolları üyeleri başta olmak üzere tüm davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

Editör

Son Güncelleme: 21.01.2014 08:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.