ERMAÇEVDER, SEMT GARAJINDAKİ MÜLK SAHİPLERİYLE BİRAYA GELDİ

Erzurum Mahallebaşı ve Çevresini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Girgin, semt garajındaki mülk sahipleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı düzenledi.

30 Eylül 2014 Salı 08:49
ERMAÇEVDER, SEMT GARAJINDAKİ MÜLK SAHİPLERİYLE BİRAYA GELDİ
Erzurum Mahallebaşı ve Çevresini Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Girgin, Mahallebaşı’nda bulunan semt garajındaki mülk sahipleriyle bir araya gelerek toplantı düzenledi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın uyguladığı projede Mahallebaşı’nda semt garajı bulunmadığını ifade eden ERMAÇEVDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Girgin, semt garajının Mahallebaşı’ndan kaldırılmasıyla esnafın mağdur olacağını söyledi. ERMAÇEVDER Yönetim Kurulu Başkanı Murat Girgin,”Semt garajı Mahallebaşı’nın can damarıdır. Bu yüzden semt garajının aynı bölgede yapılmasını ve buradaki mülk sahiplerinin ve esnafı mağdur edilmemesini istiyoruz. Mahallebaşı kuruluş itibarıyla otel,kahve ,dükkan ve kahvehanelerden oluşmaktadır. Garajın olduğu yerden kaldırılması yaklaşık 100 bin kişiyi etkilemektedir. Biz burada birlik olarak semt garajının aynı yerde yapılması için elimizden gelenleri yapmak için çalışmalar yapmaya başladık. Semt garajının olduğu yerden kaldırılması kuyumcuların bulunduğu bölgeye kadar buralardaki bütün esnafı mağdur edecektir. El ele vererek semt garajının modernleşmesini ve aynı yerde kalarak esnafında mağdur edilmemesini istiyoruz.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 30.09.2014 08:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.